Ook voor aanschaf van nieuw witgoed aan het juiste adres

Online storing melden


U kunt d.m.v. onderstaand formulier uw storing melden. Op werkdagen nemen wij altijd dezelfde dag contact met u op om uw storing in te plannen. Wanneer u uw storing in het weekend of tijdens feestdagen meldt, dan nemen we altijd de eerstvolgende dag contact met u op.

In verband met het Coronavirus hebben wij, met pijn in ons hart, besloten uit voorzorg en ter bescherming van uw en onze gezondheid om tot tenminste 29 april te sluiten. Hoe graag wij ons werk ook doen en u willen helpen, uw en onze gezondheid heeft op dit moment de hoogste prioriteit. Uiteraard kunt u wel uw storing melden d.m.v. het inspreken van ons antwoordapparaat of door het invullen van het storingsformulier op onze website. Wij nemen iedere dag aan het einde van de dag contact op om uw storing aan te nemen en in te plannen voor wanneer dit weer mogelijk is. We hopen u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn!

Contact

Witgoed reparatie de Heuvelrug

Uw witgoedmonteur:
Marco van de Lagemaat

 

Lekdijk 17-a

3958 NE Amerongen

0343 – 785 882

info@witgoedreparatiedeheuvelrug.nl

 

Telefonisch bereikbaar
maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17:30 uur


Met het verzenden van het contactformulier geeft u aan akkoord te gaan met de privacyverklaring
Regio

 

Witgoed reparatie de Heuvelrug repareert in de volgende plaatsen ZONDER voorrijkosten:

Achterberg, Amerongen, Austerlitz, Cothen, Doorn, Driebergen, Elst, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wijk bij Duurstede en Woudenberg.