top of page

Uw Mielespecialist

T. 0343 - 785 882

Uniek op de Utrechtse Heuvelrug

Officieel Miele dealer en Miele Servicepartner

Met trots hoort Witgoed reparatie de Heuvelrug bij een selecte groep die zich officieel Dealer en Servicepartner van Miele mag noemen. Miele staat voor hoogwaardige kwaliteit, met producten die zich kenmerken door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast staat een zeer goede aftersalesservice hoog in het vaandel. Miele wil u deze kwaliteit en service nu en in de toekomst kunnen blijven bieden en laat zich hiervoor vertegenwoordigen door een selecte groep van distributeurs en servicepartners. Deze groep voldoet aan alle kwaliteitsvoorwaarden van Miele en past hierdoor ook bij de werkwijze en filosofie van Miele.

Wat betekent dit voor u?

  • Doordat Witgoed reparatie de Heuvelrug Servicepartner is van Miele beschikt onze monteur over speciale Miele software om machines uit te kunnen lezen.

  • Kunnen wij de nieuwste software in uw machine zetten.

  • Kunnen wij updates en/of wijzigingen uitvoeren aan uw machine. Bijvoorbeeld wanneer u of uw kind een zeep-allergie heeft, kunnen wij uw machine zo programmeren dat de machine extra water neemt en een extra spoelbeurt draait. Dit geldt voor alle machines waar een laptop-aansluiting op zit.

  • Door het volgen van speciale technische trainingen is onze monteur Erkend Miele Servicemonteur. Dit betekent dat wij vrijwel alle reparaties aan uw Miele product uit kunnen voeren.

  • Witgoed reparatie de Heuvelrug volgt speciale producttrainingen van Miele. Hierdoor kunnen wij u als consument optimaal informeren over de Miele producten en u altijd een persoonlijk en professioneel advies geven. 

  • Doordat wij dealer zijn, kunnen en mogen wij ook Miele Professional verkopen en repareren. De Miele Professional apparaten worden bijvoorbeeld op campings, horeca of in zorginstellingen gebruikt.

bottom of page