witgoed reparatie de heuvelrug

Als wit...goed moet zijn

Over ons

 

Voordat u een monteur in huis haalt, wilt u misschien eerst graag weten wie er bij u in huis komt. Wij, Marco en Sandra van de Lagemaat, stellen ons en ons bedrijf graag aan u voor!

 

Hoe het begon...

Marco van de Lagemaat: "Als klein jochie haalde ik al graag alles uit elkaar om het vervolgens weer in elkaar te zetten. Dol was ik op alles wat met elektronica te maken had. Later was de keuze voor de opleiding Consumentenelektronica dan ook snel gemaakt en  begon mijn carrière als witgoedmonteur!

 

Jaren werkte ik in loondienst als witgoedmonteur in Amerongen, Veenendaal en de Betuwe. Ik volgde met erg veel plezier alle productcurssusen en verkooptrainingen om zo mijn kennis bij te houden en te vergroten. Ongeveer iedere klacht in elke wasmachine, droger, vaatwasser en ander witgoed heb ik inmiddels wel voorbij zien komen. Hierdoor kom ik nu niet snel meer voor verrassingen te staan.

 

De start van Witgoed reparatie de Heuvelrug

Begin 2011 was het tijd voor een volgende stap en ik besloot samen met Sandra onze kennis en ervaring in te gaan zetten en ons eigen reparatiebedrijf te starten voor zowel particulieren als bedrijven en zorginstellingen op de Heuvelrug. Een reparatieservice waarbij klanten voelen dat wij met ze meedenken, een snelle en vakkundige service van ons mogen verwachten en een eerlijk en goed advies krijgen, dat werd Witgoed reparatie de Heuvelrug".

Na alle voorbereidingen om ons bedrijf op te starten belde in augustus 2011 onze eerste klant. Wat waren we daar trots op!

 

Sandra van de Lagemaat: "Vanaf het begin ben ik betrokken bij ons bedrijf. Ontzettend leuk vond ik het om de website en de huisstijl te ontwerpen, de administratie te doen en de reclame te verzorgen. Naast ons bedrijf werkte ik nog 20 uur als secretaresse. Doordat ons bedrijf al snel groeide en we graag verder wilde professionaliseren heb ik in 2013 ontslag genomen om zo nog meer tijd aan ons bedrijf te kunnen besteden. Zo houd ik me ook bezig met  voorraadbeheer, de planning en houd ik onze webwinkel, website en Social Media bij. Daarbij is het erg leuk om dit samen met Marco te doen en kunnen we de lijnen voor onze klanten heel kort houden."

Marco en Sandra van de Lagemaat

 

Groei

"Inmiddels weten veel inwoners op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving ons te vinden en hebben we alweer ons 8-jarig jubileum gevierd! In deze 8 jaar hebben we al een mooie groei doorgemaakt. Naast het repareren verkopen we ook nieuwe apparaten. Wasmachines, drogers, ovens, koelkasten, vriezers en vaatwassers; veel kunnen we direct uit voorraad leveren.

Wij zijn officieel dealer van AEG, Beko, Bosch, Liebherr, Miele, Siemens en Zanussi.

Daarnaast hebben we een webwinkel www.witgoedverkoopdeheuvelrug.nl waar klanten zelf direct kunnen zien wat wij leveren en wat we op voorraad hebben en kunnen bestellen.

We kunnen met recht en trots zeggen: "Wij vinden het geweldig onze eigen onderneming te hebben en onze klanten te helpen op de manier die wij
belangrijk vinden!"