top of page
witgoed reparatie de heuvelrug

Als wit...goed moet zijn

Over ons

 

Voordat u een monteur in huis haalt, wilt u misschien eerst graag weten wie er bij u in huis komt. Wij, Marco en Sandra van de Lagemaat, stellen ons en ons bedrijf graag aan u voor!

 

Hoe het begon...

Marco van de Lagemaat: "Als klein jochie haalde ik al graag alles uit elkaar om het vervolgens weer in elkaar te zetten. Dol was ik op alles wat met elektronica te maken had. Later was de keuze voor de opleiding Consumentenelektronica dan ook snel gemaakt en  begon mijn carrière als witgoedmonteur!

 

Jaren werkte ik in loondienst als witgoedmonteur in Amerongen, Veenendaal en de Betuwe. Ik volgde met veel plezier alle technische trainingen en product-cursussen om zo mijn kennis bij te houden en te vergroten. Ongeveer iedere klacht in elke wasmachine, droger, vaatwasser en ander witgoed heb ik inmiddels voorbij zien komen. Hierdoor kom ik nu niet snel meer voor verrassingen te staan.

De start van Witgoed reparatie de Heuvelrug

Begin 2011 was het tijd voor een volgende stap en ik besloot samen met Sandra onze kennis en ervaring in te gaan zetten en ons eigen reparatiebedrijf te starten voor zowel particulieren als bedrijven en zorginstellingen op de Heuvelrug. Een reparatieservice waarbij klanten voelen dat wij met ze meedenken, een vakkundige service van ons mogen verwachten en een eerlijk en goed advies krijgen, dat werd Witgoed reparatie de Heuvelrug".

Na alle voorbereidingen om ons bedrijf op te starten belde in augustus 2011 onze eerste klant. Wat waren we daar trots op!

Sandra van de Lagemaat: "Vanaf het begin was ik betrokken bij ons bedrijf. Ontzettend leuk vond ik het om de website en de huisstijl te ontwerpen en de administratie te doen. Naast ons bedrijf werkte ik nog 20 uur als secretaresse. Doordat ons bedrijf al snel groeide en we graag verder wilde professionaliseren heb ik in 2013 ontslag genomen om zo nog meer tijd aan ons bedrijf te kunnen besteden. Ik ben het eerste telefonische aanspreekpunt, verzorg de planning, de inkoop, voorraadbeheer, administratie, website en de webwinkel. Maar ook magazijn-  werkzaamheden en het laden en lossen van apparaten horen en erbij en maken het lekker afwisselend!

Ik vind het erg leuk om dit samen met Marco te doen. We doen bijna alles van A - Z zelf en mede daardoor houden we de lijnen voor onze klanten heel kort."

Marco en Sandra van de Lagemaat

 

Groei

"Inmiddels weten de inwoners op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving ons wel te vinden en hebben we alweer ons 11-jarig jubileum gevierd!

In deze 11 jaar hebben we een mooie groei doorgemaakt. Van eerst alleen repareren naar een totaal witgoedpakket. 

Repareren, verkopen en plaatsen van nieuwe apparaten, verzorgen en inbouwen van alle apparatuur voor in de keuken, maar ook het proces van overgaan van gas op inductie met aanpassing van meterkast, het is allemaal mogelijk. Binnen de zorginstellingen zijn we zeer actief waarbij we niet alleen huishoudelijk maar ook professioneel witgoed onderhouden, repareren en leveren. Kortom; echt het complete plaatje voor iedereen!

Wij zijn officieel dealer van AEG, Beko, Bosch, Liebherr, Miele, Siemens, Zanussi en Quooker.

In onze webwinkel www.witgoedverkoopdeheuvelrug.nl kunnen klanten zelf direct zien wat wij leveren en wat we op voorraad hebben en dit bestellen. 

"Onze klanten helpen met de nog "ouderwetse" service, dat maakt ons Witgoed reparatie de Heuvelrug!"

Hartelijke groeten,
Marco en Sandra van de Lagemaat

 

 

bottom of page