Ontdek Bosch Exclusiv en Siemens Extra Klasse

October 16, 2015

Wij willen graag dat als u aan Witgoed reparatie de Heuvelrug denkt, u denkt aan een bedrijf dat kwaliteit en service levert met daarbij een klantvriendelijke benadering. Dit geldt voor de reparatie, maar zeker ook voor de merken apparaten die wij verkopen. Wij zijn dealer van de A-merken Asko, Bosch, Miele, Liebherr en Siemens en verkopen daarnaast Bosch Exclusiv en Siemens Extra Klasse. Dit sluit volledig bij onze werkwijze aan; kwaliteit en nog een beetje extra!

 

 

Ontdek Bosch EXCLUSIV

Bosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur met de beste techniek. Naast kwaliteit en duurzaamheid, staat ook comfort hoog in het vaandel. Garantieverlenging mogelijk van 2 naar maar liefst 8 jaar! Ontdek deze exclusieve apparaten.

 

 

Ontdek Siemens ExtraKlasse

ExtraKlasse apparaten hebben standaard extra’s. Deze bieden ten opzichte van het brede Siemens assortiment van wasmachines, drogers, vaatwassers en koel- en vriesapparatuur net dat beetje extra op gebied van advies, prestaties en service. Ontdek deze ExtraKlasse apparaten.

 

 

Please reload

Recente berichten

06.10.2015

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square