Ons nieuwe pand in Amerongen

October 21, 2015

Wij zijn enorm trots dat we sinds 27 februari 2015 ons eigen bedrijfspand in Amerongen hebben. U kunt hier onze verbouwing zien. Hoe was het en hoe wordt het...

 

Nadat we de sleutel kregen zijn we gelijk druk begonnen met klussen. Er moest veel gebeuren! Inmiddels zijn we 8 maanden verder en buiten de gebruikelijke 'puntjes op de I', is het magazijn gebruiksklaar. Het magazijn staat inmiddels vol met een behoorlijke voorraad van o.a. vaatwassers, wasmachines, drogers, koelkasten, ovens, fornuizen en ander witgoed. Zo kunnen we direct uit voorraad  leveren. Aan de ruimte waar een opstelling van apparaten komt die u op afspraak kunt bekijken, wordt op dit moment nog hard gewerkt. Ook aan de werkplaats moet nog veel gebeuren. We houden u hier regelmatig d.m.v. foto's op de hoogte hoe het wordt.

 

 

Please reload

Recente berichten

06.10.2015

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square